Звезда от „Стар Трек“ празнува 4 години трезвеност

Благодарен съм за днес, сподели екранният Спок

Любопитно
14:15 - 27 Май 2020
1679
Звезда от „Стар Трек“ празнува 4 години трезвеност

Звездата от „Стар Трек“ Закари Куинто се поздрави за четвъртата поредна година, в която не е посягал към алкохола. Актьорът отпразнува трезвеността си, като сподели снимка в социалните мрежи, към което написа:

„Целунато от слънцето селфи. Благодарен съм за днес!“

Куинто признава, че е изпил първото си питие едва на 18 години, по това време за първи път пушил и трева. Пристрастил се към субстанциите обаче доста по-късно – след 30-ия си рожден ден и след като установил, че вече е постигнал повечето от мечтите си.

"Присъствах на много събития, в които се разлива алкохол и установих, че това ти предоставя някакъв начин, по който да се навигираш в тези пространства“, сподели преди година екранният Спок.

Той допълва, че най-големият проблем, който разбрал за себе си, след като отказал алкохола, е, че е бил неспособен да чувства благодарност.

Междувременно Куинто признава, че е следвал маниакално препоръките да не излиза от дома си заради коронавирусната пандемия. Единствените пъти, в които е напускал жилището си, са били заради необходимите разходки на кучетата му.