Звезда от „Уестсайдска история” не била поканена на Оскарите

Филмът на Спилбърг е номиниран в седем категории на тазгодишните награди

Шоу
23:02 - 23 Март 2022
2429
Звезда от „Уестсайдска история” не била поканена на Оскарите

Това беше голяма година за Рейчъл Зеглер, която изигра Мария в аплодираната версия на Стивън Спилбърг за „Уестсайдска история”. Представете си, ако първият филм, в който сте участвали, се превърне в претендент за големи награди! Ето защо беше такъв шок, когато Зеглер разкри, че не е поканена на тазгодишната церемония по връчването на Оскарите.

Зеглер сподели новината в неотдавнашен коментар в Инстаграм, отговаряйки на фен, който я попита какво ще носи на Оскарите.

„Не съм поканена затова ще е спортни панталони и фланелата на гаджето ми“, написа тя. „Не знам, опитах всичко, но изглежда не се случва“, добави тя във втори коментар.

„Ще подкрепям „Уестсайдска история” от дивана си и ще се гордея с работата, която толкова неуморно свършихме преди 3 години. Надявам се да се случи някакво чудо в последния момент и да мога да отпразнувам нашия филм лично, но хей, така се случва понякога, предполагам”.

„Уестсайдска история” е номиниран за седем награди на тазгодишните Оскари - най-добра операторска работа, най-добър дизайн на костюми, най-добър режисьор (за Спилбърг), най-добър дизайн на продукция, най-добър звук, най-добра поддържаща актриса (за Ариана ДеБоз) и най-добър филм.

Превод от "Ню Йорк пост"