Звезда от "Братя" блъсна с мотора си колоездач в центъра на София

Актьорът Мартин Димитров бутна велосипедист на "Раковска", с него пътувала и 23-годишна жена

Общество
13:47 - 20 Юни 2022
7755
Звезда от "Братя" блъсна с мотора си колоездач в центъра на София

Велосипедист пострада след сблъсък с мотор. Инцидентът е станал малко след 10 часа в непосредствена близост до кръстовището на булевард "Патриарх Евтимий" и улица "Раковска", потвърдиха от МВР.

Велосипедист е с тежка черепно-мозъчна травма. Инцидентът е станал тази сутрин на ул. „Г. С. Раковски” в района на Първа градска болница в София. Лекарите са откарали велосипедиста в „Пирогов”. 30-годишният мъж е със счупване на бедрото, черепно-мозъчна травма, бил е контактен след удара и е без опасност за живота.

Моторът е управляван от друг мъж, който не е пострадал.

Малко по-късно стана яссно, че мотористът е актьорът Мартин Димитров, който широката публика познава от участието му в сериала "Братя", където влиза в образа на Радо Андреев. По думите му велосипедистът изскочил на пътя внезапно, без да се огледа и е бил със слушалки. Заедно с моториста е пътувала жена на 23 години - тя не е пострадала тежко, но има разкъсно-контузна рана на единия крак. Самоличността на дамата не се уточнява, тя е най-вероятно приятелка на Мартин.

От Спешна помощ са изпратили втори медицински екип, за да я прегледа и при необходимост да я транспортира в лечебно заведение. Трафикът в района на инцидента беше затруднен няколко часа, но пътни полицаи регулираха движението и около 11,30 ч. то бе отпушено