Звезди лобират за Фики в "Капките"

През ключалката
19:02 - 18 Май 2020
2632
Звезди лобират за Фики в "Капките"

Фики, който е финалист в “Като две капки вода“ след поредица от впечатляващи превъплъщения, се радва на силна подкрепа от страна на колегите си в гилдията, научи Lupa.bg. Талант, харизма и много труд – това показа фолк певецът през изминалите няколко месеца и спечели симпатиите на многобройните зрители на предаването.

“Изуми всички с таланта си, с умението си да пееш еднакво добре всички стилове. Ти заслужаваш да бъдеш победител“ – категорични са едни от най-големите български звезди като Васил Найденов, Ивана, Славка Калчева, Деси Слава, Емилия, Мария, Роксана, Борис Дали, Ави Бенеди и други.

До момента певецът се превъплъти на сцената на шоуто като Стиви Уондър, Дженифър Лопес, Майкъл Болтън и Недялка Керанова, Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica, Ерос Рамацоти, Лучано Павароти, Тоше Проески, Хилда Казасян и Васил Найденов, а на финала всеки ще изпълни любимо свое парче. Изборът на Фики е Лайнъл Ричи и песента Hello.

“Като две капки вода“ ми даде огромен шанс да се изявя. Радвам се, че успях да покажа на сцената опита, натрупан през всичките тези години. Бях много притеснен преди да приема да участвам в шоуто. Аз съм чувствителен и преживявам вътрешно нещата, без да го показвам. Защото всеки изпълнител се старае да даде най-доброто на своята публика, но не винаги среща разбиране. Подготвих се предварително, ходих на уроци по английски. А Стиви Уондър ми е на сърцето и се радвам, че имах възможността да се изявя с него за първи път“ – разказа  той наскоро в  “На кафе“.