Звезди превземат BREEZE Fest в Бургас

Американската група Black Eyed Peas ще забива на феста заедно с "Молец", Керана, Папи Ханс, Дара и Мила Роберт

Шоу
10:51 - 20 Юли 2023
1467
Звезди превземат BREEZE Fest в Бургас

Броени дни остават до BREEZE Fest Burgas-свежият морски фестивал, чийто хедлайнер е световноизвестната американска група Black Eyed Peas. Освен култовата банда, всички BREEZE фенове ще чуят на живо и хитовете на украинската сензация Иван Дорн, група „Молец“, Дара, Папи Ханс, "Керана и космонавтите" и Мила Роберт. 

Но не само изпълнителите на сцената и публиката в Бургас, а и повечето популярни личности ще са на BREEZE вълна. Славена Вътова не скри, че ще бъде част от най-хитовото събитие това лято. Красивата брюнетка публикува в своя Инстаграм профил снимка с двете си дъщери, заредена с BREEZE настроение. На кадъра трите са с фестивалните тениски, с които очакваме да ги видим и на място, на 22-ри юли.

Звездите, които тръпнат в очакване да видят на живо Black Eyed Peas, не спират дотук. „Не мога да повярвам, че бандата идва в България! Задължително трябва да сте там!“, отсича в свое инста видео рапърът 100KILA. Провокативната Диона и неустоимият Тино призоваха всички бързо да си набавят билети, за да не пропуснат фестивала на сезона.  

Най-известните инфлуенсъри в мрежата също се впуснаха по BREEZE вълната. Актрисата и тв водеща Поли Недкова; колоритната EVA; русото изкушение Калина Кузманова; Ралица-красивата съпруга на Лъчо от „Скандау“, която съвсем скоро отново ще бъде майка; Микаела от хитовото риалити „Ергенът“ и Христо Стефанов – един от създателите на онлайн предаването „Къщата на инфлуенсърите“ обещават да пеят с пълен глас хитовете на Black Eyed Peas Pump It,  Where Is the Love?, I Gotta Feeling и много други.

Актрисата Силвия Петкова, звездата от филма „Чалга“ - Елеонора Иванова и яркото бижу от сериала „Татковци“ – Славена Зайкова също отброяват дните до фестивала, за да изживеят най-силните емоции това лято.