Звездите го говорят: До 2026 г. у нас ще има революция

От 10 години в света се води война между старите фамилии и новите корпорации, казва виден астролог

Астро
18:15 - 08 Октомври 2024
5557
Звездите го говорят: До 2026 г. у нас ще има революция

От десетина години се война между старите фамилии, които управляват света на базата на традиционните източници на енергия - петрол, ток от изкопаеми суровини - и новите богаташи, завладели света чрез интернет. Последните са развили технологии за нови източници на електроенергия от слънце, вятър, океански вълни и др. и са силно устремени за покоряване и замърсяване на Космоса. Всъщност старите управляващи са фамилии, а новите са международни корпорации и старите нямат шанс срещу тях. 

Това разкрива астрологът Таня Иванова. Тя обяснява, че тези процеси са обусловени от навлизането на Плутон във Водолей. Според нея войнствена доктрина в света ще продължи и през 2025 година, пише "Телеграф". 

Когато обаче Уран, Нептун и Плутон влязат в новите си знаци окончателно - а това ще стане април месец 2026 г., войните ще спрат – ще бъдат отрязани като с нож.

„А зрънцето на новото, което ще дойде и в България, ще се появи от 8 юли 2025 г. Защото тогава, каквото се случи, ще се развива постепенно и за в бъдеще. А причината е, че в този момент Уран, Нептун и Плутон за първи път ще влязат в новите си знаци, съответно – в Близнаци, Овен и Водолей. Това е новата енергия”, коментира астроложката.

„Плутон в знака Водолей означава власт вляво от центъра и всяка политика, която е склонна да прави социални закони в полза на хората, ще остане. Такова ще е бъдещето до 2043, докато планетата е в този знак”, категорична е Таня Иванова.

Според нея у нас в обществено-политически аспект трусовете ще продължат да са значителни докъм 10 януари 2026.

„Ще има и революция, макар и не в социалистическия смисъл, която помним, но тя си предстои. Важно е да се отбележи, че при предишното преминаване на Плутон във Водолей е настъпила Френската революция”,

припомня Таня Иванова.