Звездите с най-много лайкове през 2021 г.

Любопитно
21:00 - 26 Декември 2021
3685
Звездите с най-много лайкове през 2021 г.

Социалните мрежи са мястото, където не само споделяме своите преживявания, но и ставаме част от живота на любимите си известни личности. Най-популярните имат десетки, дори и стотици милиони последователи, затова и публикациите им събират рекордно количество харесвания.

Кристиано Роналдо - 19.3 милиона

Футболната звезда обяви завръщането си в Манчестър Юнайтед с публикация в профила си от 11 септември. Трансферът може да предизвика разнопосочни коментари, но броят на харесванията, които снимките и посланието му събраха, са повече от красноречиви.

Том Холанд - 19.4 милиона

Актьорът от "Спайдърмен: Няма път към дома" честити рождения ден на любимата си Зендая, публикувайки в профила си непринудено селфи с нея в огледалото. На кадъра той е с костюма на комиксовия герой, а тя - с обичайната си широка усмивка.

Били Айлиш - 22 милиона

Изпълнителката успешно покорява не само сцената, но и социалните мрежи, и кориците на списанията. Провокативната й и доста различна фотосесия за Вог, която засне преди няколко месеца, предизвика сериозен интерес, който получи отражение и в милиони лайкове.

Лионел Меси - 22 милиона

През юли футболистът се похвали с поредния триумф на националния отбор на Аржентина, за който отново имаше голяма заслуга - спечелването на купата Копа Америка.

Ариана Гранде - 26.6 милиона

През май певицата ни изненада с няколко снимки, на които я виждаме като булка. Тя каза "да" на Далтън Гомес, а милиони побързаха да дадат по един лайк на любовната им приказка.

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес - 32 милиона

Футболистът и половинката му споделиха за своето двойно щастие - че очакват близнаци, в края на октомври, а публикацията стана една от най-харесваните дори в профила на Роналдо, който обича да трупа милиони лайкове.