Звездните скандали на 2021 г.

Шоу
23:15 - 03 Януари 2022
3431
Звездните скандали на 2021 г.

Изпратихме 2021 г., но в нея останах събития, за които дълго се говори и ще продължи да се говори. Когато става дума за света на шоубизнеса, не се мина без шумни скандали, предизвикали дълго полемики и наводнили социалните мрежи с коментари. Ето кои бяха най-запомнящите се.

Интервюто на принц Хари и Меган Маркъл

Безспорно това бе не само телевизионното събитие на годината, но и най-големият скандал, преминал отвъд границите на кралския двор.

Херцогът и херцогинята на Съсекс седнаха пред Опра Уинфри за откровен разговор, в който засегнаха теми като расизма в Бъкингам, самоубийствените мисли на Меган и неспазените обещания на членовете на кралското семейство към двойката.

Попечителството на Бритни Спиърс

Съдебната драма на певицата с баща й продължи цели 13 години, за да стигне до така очаквания край през ноември 2021 г. Изпълнителката успя да събере сериозна подкрепа както от редица известни личности, така и от потребителите на социалните мрежи.

А в хода на делото станаха известни скандални подробности за това какво е преживяла Бритни в последните години, в които буквално не е имала контрол върху собствения си живот. Забрани за брак, стриктен контрол над вземането на противозачатъчни, ограничен достъп до финансите и какво ли още не - певицата със сигурност има още много какво да ни разкаже.

Алек Болдуин и смъртта на снимачната площадка

Нелепият инцидент безспорно бе една от най-коментираните теми на миналата година. Смъртта на Халина Хътчинс предизвика безброй въпроси, много от които все още са без отговор.

Актьорът се сдоби с няколко обвинения, съдебният процес продължава, а Болдуин е категоричен, че не е натискал спусъка и няма вина. Сега остава да видим какво ще реши и съдът.

Травис Скот и фестивалът Astroworld

На 5 ноември над 50 хиляди души се забавляваха с рапъра в Хюстън, Тексас. Тъжната равносметка обаче е за 10 загинали и десетки ранени. Докато органите на реда се опитваха да изяснят какво точно се е случило се появи дори версия за мъж, който е инжектирал починалите с неизвестно вещество.

Скот пък отнесе гнева в социалните мрежи за това, че не е прекратил участието си, за да предотврати нещастния развой на събитията - както са правели не един и двама изпълнители през годините. В своя защита той заяви, че дори не е разбрал какво се е случило и предложи големи обезщетения на семействата на жертвите. Не се размина обаче се повдигнатите няколко обвинения, по които съдът ще си каже думата.