Звярът излиза от леговището си (СНИМКА)

Томислав Дончев хвана Балкана

Актуални новини
17:25 - 15 Август 2022
9749
Звярът излиза от леговището си (СНИМКА)

Зам.-лидерът на ГЕРБ Томислав Дончев събра стотици харесвания на своя снимка, която публикува във фейсбук, видя Lupa.bg. Екипиран като за планинско катерене със специално фенерче на главата, бившият вицепремиер е сниман да излиза от пещера.

В коментар под фотографията заклетият планинар и политик уточнява, че е в Западна Стара планина.

Бившият директор на "Пирогов" и досегашен депутат от ГЕРБ проф. Асен Балтов е пожелал на съпартиеца си: "Само върхове! Никакви падения!" На което Томислав Дончев, известен с чувството си за хумор, е отговорил: "Може и "Звярът излиза от леговището си".

Стотици дами са написали мили пожелания на зам.-лидера на ГЕРБ. "Томи, всеки има своите падения. Запазил си човешкото в себе си! Важно е да имаш сили да се изправиш с гордо вдигната глава и да продължиш напред!", пише позната на Дончев.

"Много добре го казвате, господин Дончев, звяр излиза от леговище изпълнен с човешки добродетели с ясна и точна философия за живота!", включва се и друга дама.

Известно е, че математикът философ през малкото си свободно време "изпуска парата" с катерене в Рила, Пирин, Стара планина, Витоша и Родопите. За него това е най-сигурният и добър начин човек да се зареди положително и да се отърси от негативната енергия. Изкачвал е най-високите планински върхове в България, даже по няколко пъти.