Звярът Джошуа показа скромната си бърлога

Световният шампион по бокс разпуска в овехтял фотьойл на седем години, спалнята му е като кибритена кутийка

Бокс
18:54 - 20 Март 2019
2365
Звярът Джошуа показа скромната си бърлога

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа е мултимилионер, но живее в Англия като студент на бригада. Поне във времето, когато се подготвя за мач. Непобеденият на профи ринга Джошуа показа дома си в Шефилд, където обикновено тренира преди битка.

Оказа се, че британският звяр живее в доста скромна бърлога, на фона на богатството си от най-малко 50 милиона долара, според "Форбс". От видеото му във всекидневната правят впечатление овехтелите му фотьойл и диван, на които по-голямата част от тапицерията вече я няма.

„Може би виждате износените мебели, имаме ги от седем години. Но както казват старите: „Ако не е счупено, не го пипай”. Освен това са удобни, почивам си. Мога да си видя пощата, телефонните обаждания. Това ми е достатъчно, няма нужда да го променям”, казва Джошуа.  

В кухнята шампионът готви на обикновена електрическа печка с котлони, а хладилникът му стига до гърдите. „За съжаление нямам нито шампанско, нито водка”, майтапи се боксьорът. Вижда се, че там е претъпкано със зеленчуци, кокосова вода и най-различни сокове.

Още по-шокиращо изглежда спалнята на Джошуа. Британецът спи буквално в кибритена кутийка, където няма нищо друго освен леглото му. Все пак апартаментът разполага и с малка спалня за гости. На финала Антъни обяснява, че е това е перфектното жилище за него, тъй като е само на две минути път от залата му за тренировки.