Български учени разработват тесто за дълготраен хляб без консерванти

Български учени разработват тесто за дълготраен хляб без консерванти

Тайната е в закваската - замислена е да може да се използва с различен тип брашно
преди 6 месеци
10332
Задава ли се проблем с хляба?

Задава ли се проблем с хляба?

От 1 юли влиза в сила ограничението за максимална надценка от 15% за бял, „Добруджа“ и типов
преди 6 месеци
7146
Учените казаха: Макароните и хлябът причиняват безсъние

Учените казаха: Макароните и хлябът причиняват безсъние

Проблемът на любимите храни е, че съдържат захар
преди 9 месеци
6101
Скъпият ток затваря кварталните фурни в Гърция

Скъпият ток затваря кварталните фурни в Гърция

Качественият хляб и разнообразните видове са много скъп продукт за повечето клиенти
преди 2 години
2509