(+18) Едрогърда фенка на Наполи обеща: Събличам се гола при титла! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Наскоро тя отпразнува своя 43-ти рожден ден, но може да сложи в малкия си джоб доста по-млади от нея момичета

Топ
16:26 - 05 Януари 2023
6087
(+18) Едрогърда фенка на Наполи обеща: Събличам се гола при титла! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Любовта на Марика Фрушо към Наполи не познава граници. Надарената красавица обеща да се съблече гола при титла на любимия й отбор. Тя даде дума, независимо, че снощи нейният отбор загуби с 0:1 визитата си на Интер, но продължава да води в класирането с пет точки преднина пред втория Милан.

Още преди години Марика Фрушо официално бе призната за спортната тв водеща с най-голям бюст.

През 2020-а сексапилната брюнетка направи стриптийз директно в ефир след спечелената от Наполи Купа на Италия. Въпреки че няма задръжки, Марика категорично отказва да се снима в порнофилми.

Наскоро тя отпразнува своя 43-ти рожден ден - родена е на 3 януари (зодия Козирог), но по снимките личи, че може да сложи в малкия си джоб доста по-млади от нея момичета, които само могат да цъкат с ецик и да й завиждат. А наред с това Марика да бъе и част от мокрите сънища на мъжете и по-специално на фетовете на Наполи.

Освен ТВ водеща, Фрушо е още звезда в Инстаграм, модел, репортер, както и инлфуенсър. Тя е голяма фенка и на Марадона, тъй като има татуировка на ръката с годината на основаване на клуба - 1926-а, а профилът й в Инстаграм е marikafruscio10. Впрочем, по същия начин са изписани и профилите й във Фейсбук и Инстаграм.

Марика се появява и в много телевизионни сериали, завършила е местен италиански университет със специалност "Масови медии". Според информацията в италианските медии, тя произхожда от добро местно семейство, но не желае да разкрива публично имената на родителите си. Христянка е, има по-малка сестра Фатима.

Марика Фрушо не обича да говори за личния си живот, но по официални данни няма деца, няма брак и няма мъж до себе си в момента. 164-сантиметровата красавица тежи 57 кг, а мерките на тялото й са 36-25-37 (в инчове). Нетният годишен доход на Марика е около 2 милиона долара.

Любимата храна на Фрушо е пица, което едва ли учудва някой, но празнува Хелоуин всяка година. Марика има 824 хил. последователи и 5 321 публикации в своя Инстаграм
акаунт към ноември 2021 г. Едрогърдата блондинка обича често да посещава различни ресторанти, а също така е и голяма любителка на животните - има котка.

Клюките на Апенините гласят, че Марика Фрушо често има срещи с много известни футболисти...