1000 пеят и скандират: Кеца, ти си супер! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Легенди
08:07 - 12 Август 2019
14160
1000 пеят и скандират: Кеца, ти си супер! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Васил Найденов демонстрира страхотна физическа форма, изнасяйки над 3-часов концерт пред 1000 души в култовия пиано-бар „Камино“ край морския бряг в курорта „Лозенец“, разказаха пред Lupa.bg очевидци. И макар събитието да бе преди дни за него продължава още да се говори на морето. Верни фенове на Кеца, които често го следват по време на изявите му из цяла България споделиха, че концертът в Лозенец е бил един от най-впечатляващите. Макар да е известно, че естрадната легенда винаги изцяло се раздава на сцената, този път е било по-различно и по-емоционално от друг път.


Може би защото цялата публика пя заедно с Васил Найденов златните му хитове и на няколко пъти след края на изпълненията му екзалтираните фенове спонтанно викаха „Кеца, ти си супер!“ 1000 души пяха с поп идола „Сбогом, моя любов!“ , „Тишина“ и още десетки обичани негови песни.


„Мигове на неземно щастие, опиянение и уединение с музиката на маестро Найденов-вдъхновяваща и извисяваща душите и сетивата ни!“, споделиха фенове на Васил Найденов във фейсбук и за пореден път отбелязаха неговия перфекционизъм и талант като музикант.


През пролетта 68-годишният певец отмени няколко свои концерта, тъй като бе повален от вирус и бе загубил гласа си. Събитията бяха преместени за други дати.


Васил Найденов от години предпочита да пее през ден в клубове, отколкото да прави голям концерт веднъж годишно. Кеца е известен с изключително топлото си отношение към публиката, като винаги слиза при феновете си и извива глас заедно с тях.

Снимка: Пиано-бар "Камино" - Лозенец


По време на емоционалния си концерт в бар „Камино“ естрадната легенда покани на сцената и младата музикална надежда Стефан Илчев, който спечели тазгодишния сезон на „Като две капки вода“ с имитацията си на Лили Иванова. Кеца и Стефан зарадваха публиката с хита на естрадната прима „Стари мой приятелю“.


Много емоции, много снимки и селфита с Васил Найденов съпътстваха изявата му в Лозенец. За разлика от Лили Иванова той позволява на феновете си да запечатват изпълненията му с телефоните си.

Снимки: Агнес Методиева

Видео от едно от изпълненията на Кеца може да видите тук