130 души твърдят, че са деца на Джефри Епстайн

Свят
21:40 - 25 Май 2020
13293
130 души твърдят, че са деца на Джефри Епстайн

130 души твърдят, че са деца на Джефри Епстайн. Всички те се борят за част от богатството на известния педофил, което е 570 млн. долара.

Предполагаемите наследници се свързали със сайта Epsteinheirs.com, който бе създаден с цел да търси негови незаконно родени деца.

Ако официално бъде доказано, че някои от тях са наистина негови деца, тогава те ще имат право на наследство.

Твърди се, че Епстайн, който загина през август миналата година в затвор в Ню Йорк, е правил секс по три пъти на ден. Милионерът няма официално признати деца.

Анонимна жена от Великобритания твърди, че в началото на 90-те се запознала с Епстайн в луксозен бутик в Лондон и забременяла след връзка за една нощ.

Принц Андрю си призна, че от дълги години е бил приятел с милионера, но отрече да е правил секс с жени от педофилската му мрежа.

Основателят на сайта за наследниците Харви Морс, разказа пред „Сън”:

„Епстайн беше сексуално активен много години и е логично да се смята, че би могъл да има едно или повече деца. Той дори може да е бил дядо”.

Морс дори потвърди, че частни следователи са попаднали на информация за вероятни негови деца във Франция Карибите и САЩ. Ако се намерят сериозни доказателства, тогава Морс ще предяви искане към щатски съд за ДНК тестове.

Превод от в. "Сън".