20-годишен наркоман е удушил жената в "Младост" (обновена в 22,48 ч.)

Трупът на 43-годишната Стефка Младенова е намерен в апартамент, който тя ползва в столицата

Актуални новини
21:12 - 17 Април 2019 (обновена)
4980
20-годишен наркоман е удушил жената в "Младост" (обновена в 22,48 ч.)

Младата жена, която бе открита късно в сряда вечер мъртва в столичния квартал "Младост", е била удушена, научи Lupa.bg от полицаи, работещи по случая. Тя се казва Стефка Младенова.

Както съобщихме, тялото на 43-годишната дама е открито от нейни близки в апартамент, който тя е обитавала. Сигналът за зловещата находка е получен в полицията около 18,40 часа. Ченгета веднага се отишли на място, където открили безжизненото тяло.
Според първоначалната информация, от вчера познати безуспешно се опитвали да се свържат с 43-годишната жена. Тя е родом от Русе, но живее във Варна. Често пътувала и до София, където отсядала в жилището в "Младост", където намерила смъртта си. Днес нейни близки решили да посетят апартамента, за да видят какво става с нея, добре ли е, по каква причина не вдига телефона си. Когато влезли в апартамента, установили, че тя е мъртва. Най-вероятно жената е била ликвидирана още вчера. Следи по тялото й сочат, че тя е била удушена.
На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, които установили следи от насилие по трупа. По случая е образувано досъдебно производство. 
Полицията издирва около 20-годишен наркозависим младеж за тежкото криминално престъпление. Има версия, че това може да е и синът на жертвата. Апартаментът е собственост на нейна приятелка. Намира я зетят на приятелката й.

Пред кооперацията, в която е извършено зверското убийство, до късно вечерта стояха полицаи