4-годишен за филма „Титаник“ : Сгрешен е!

Малките деца помнят предишни свои прераждания

Мистика
22:42 - 13 Ноември 2022
11350
4-годишен за филма „Титаник“: Сгрешен е!

Майката на малкия Артър изпада в паника, когато научава от него неща, които няма как детето й да знае и да помни. Когато Артър е само на четири години, започват да се случват странни неща.

Веднъж , докато родителите му гледат „Титаник“ и по-конкретно сцена в котелното помещение, Артър заявява:

„Това е грешно! Котлите са от другата страна. Аз бях точно на това място”.

Майката и бащата са шокирани. Невъзможно е 4-годишно момче да има каквато и да е било информация за потъналия „Титаник“, но странностите не спират до тук, защото Артър добавя: „Ето защо сега не обичам водата”. 

Когато Джеймс Лайнингер е малко дете, започва да сънува кошмари за самолетна катастрофа. Тези кошмари изглеждат толкова ярки, че плашат родителите му. С течение на времето Джеймс започва да показва завидни знания за самолети и Втората световна война. Малкото момче дори коригира водещ в документален филм за войната, който произнася грешно името на един от японските самолети. Джеймс се оказва прав.

След време момчето заявява, че си е спомнил, че е бил американски пилот по време на Втората световна война. Името му и в миналия живот е било Джеймс, а самолетът му се е разбил над Иво Джима.

Шокът е още по-голям, когато става ясно, че в действителност пилот на име Джеймс Хюстън е загинал при самолетна катастрофа над Иво Джима. Всеки един факт, който разказва малкият Джейм, съвпада с историческите събития.

Камерът е роден в Глазгоу, а животът му изглежда като на всяко друго момче, докато не навършва 5 години. Това е моментът, в който той започва да си спомня миналия си живот. Първоначално майка му е скептично настроена към разказите му, но в крайна сметка разбира, че нещо не е както трябва. Камерън настоява да посети остров Бара, който е на 220 мили от Глазгоу. Майка му се съгласява, защото иска да разбере дали детето й казва истината.

Оказва се, че всичко, което момчето е разказало за острова, е самата истина. Камерън си спомня за породата на кучето си, цвета на къщата и гледката от прозореца. 

Когато Райън е малко дете, той започва да разказва истории за миналото си в Холивуд през 30-те години. По думите му тогава бил актьор. Родителите не му вярват, но с времето историите стават все по-подробни. Така той е заведен при професор д-р Джим Б. Тъкър, който се заема със случая. Оказва се, че Райн говори самата истина и дори се разпознава на една стара снимка с група актьори.

Момчето разкрива 55 факта от живота на холивудския актьор Марти Мартин, които са напълно истински. За някои от нещата знаели само неколцина.

Един особено любопитен факт обаче убеждава всички в истинността на думите на Райън. Той казва, че в предишния си живот е починал на 61 години, въпреки че смъртният акт на Марти Мартин показва, че това се е случило на 59-годишна възраст. Оказва се, че грешката не е в Райън, а в смъртния акт.