4-звезден лукс в хотел - студени стаи и счупени врати

Топ
09:50 - 16 Декември 2019
8288
4-звезден лукс в хотел - студени стаи и счупени врати

Ледени стаи, счупени врати и неработещи уреди в хотел 4 звезди. Това заварва група студенти в хотела си във Велико Търново на 8 декември, съобщи Нова тв. 

Вместо в 4-звезден лукс студентите били настанени в студени стаи - без топла вода и отопление. Обслужването по нищо не отговаряло на категорията на хотела, твърдят потърпевшите студенти, които празнували 8 декември във Велико Търново.

8 декември в града на болярите. Тази оферта от 4-звезден хотел избира компания за студентския празник. Капарират по 108 лева. Когато пристигат обаче реалността се оказва далеч от звездната категория.

За проблемите и лошите условия - единствен от компанията пред камерата се осмели да разкаже едно от момчетата. И то без да показваме лицето му. Останалите – въпреки, че ни подадоха  сигнала – се страхуват и отказват да застанат пред камерата. Разказват обаче, че стаите в които са настанени, не били отоплени, а климатичната система изпускала само студен въздух.

„Имаше климатик, но той не работеше, много хора искаха духалки от рецепцията, за да се сгреят. Като цяло навсякъде в хотела, в механата беше студено, а банята беше адски студена – там водата беше хладка и не ставаше за къпане. Някои хора се наложи да спят с връхни дрехи”, разказа потърпевшият.