5 кралски особи, които станаха успешни модели

Племенницата на принцеса Даяна има дългогодишни приятелства с Dolce & Gabbana

Новини
14:52 - 08 Август 2022
3687
5 кралски особи, които станаха успешни модели

Кралските особи също трябва да работят: някой е тласкан към това от жаждата за независимост, а някой е твърде далеч в линията на наследниците на трона. Много често членовете на кралските семейства избират кариера на модел. Това не е изненадващо: обикновено нямат край на предложенията на модни марки сред красивите момчета и момичета с известни фамилни имена и добро родословие. Говорим за петима наследници на кралските семейства по света, които успяха да получат завидни договори в модната индустрия.

Шарлот Казираги

Шарлот Казираги буквално е родена, за да стане звезда в модната индустрия: майка й, принцеса Каролина от Монако, често се снима за списания и е приятелка с Карл Лагерфелд. Има какво да се каже и за бабата на Шарлот: Грейс Кели все още е музата на много дизайнери. Няколко поредни години Казираги беше редовно лице на Gucci, но през 2020 г. участва в първата си рекламна кампания за Chanel и оттогава не е „изневерявала“ на Френската къща. На модното шоу на сезон пролет-лято 2022 г. тя дори успя да съчетае двете си основни страсти - модата и конната езда: момичето откри шоуто на кон, изненадвайки публиката.

Принц Николай от Дания

От детството си принцът на Дания се стреми към независимост - и този път го доведе до модата. От 18-годишна възраст младежът участва в шоута и рекламни кампании за модни марки: кариерата му започва с шоуто на Burberry и продължава с дълго и ползотворно сътрудничество с Dior Men. Николай не разчита на дългосрочната си работа като модел, за него това е само източник на доходи, а не професия за цял живот.

Мария Олимпия, принцеса на Гърция и Дания

Мария-Олимпия е сериозна за модата: момичето постоянно посещава шоута, има стаж в Dior House и участва в шоуто на Dolce & Gabbana и датската марка Saks Potts. Съвсем наскоро тя добави още един елемент към своите модни постижения: момичето участва в рекламната кампания на Aquazzura. Този ход на марката изненада мнозина: факт е, че друга аристократка, Меган Маркъл, е дългогодишен фен на нейните обувки. Херцогинята на Съсекс дълги години носи обувки Aquazzura и се смята за техен неофициален посланик.

Н. Пр. Падманабх Сингх

Махараджата на Джайпур и кръщелник на принц Чарлз е участвал само в едно модно ревю досега, но какъв успех: той дефилира на ревюто на Dolce & Gabbana за мъже. Освен това той вече успя да влезе в азиатската версия на Forbes "30 под 30" и да спечели титлата шампион по поло.

Лейди Кити Спенсър

Племенницата на принцеса Даяна има дългогодишни приятелства с Dolce & Gabbana: момичето многократно е участвало в шоута и рекламни кампании на марката. Освен това Доменико Долче и Стефано Габана направиха рокля за нейната нашумяла сватба миналата година. Тя също е постоянна героиня на лъскави снимки и клюкарски колони.