6-годишно момиче: Преди да се родя , бях оперна певица

Дороти си спомня всичко за предишния си живот

Мистика
22:38 - 08 Ноември 2022
8772
6-годишно момиче: Преди да се родя, бях оперна певица

Косите на Кира Анджелика настръхват, след като малкото й момиченце Дороти разкрива невероятно точни подробности за миналия си живот, пише Daily Star. Дороти разказва, че се е превъплътила от минал живот, когато е била известната зад Океана оперна певица Лили Понс. Момиченцето дори описва как е починала от рак през 70-те години.

Майката споделя за казаното от детето й на калифорнийския лекар и изследовател на прераждането Уолтър Семкив. Споделя и за своето ужасяващо видение, когато е бременна в осмия месец с Дороти. Кира сънува усмихнато младо момиче в карирана рокля и чува глас, който вика: „Мамо, мамо“. След това момичето изчезва, но няколко години след раждането на Дороти Кира забелязва, че дъщеря й е много подобна на призрачния образ, който вижда в съня си.

От много малка Дороти пее изключително талантливо и красиво. Кира казва, че детето й има „магнетично сценично присъствие“, когато участва в музикална продукция на тригодишна възраст. След като търси в Google, Кира научава всичко за живота на Лили Понс като сопрано звезда на Метрополитън Опера в Ню Йорк, както и за кариерата й в Холивуд през 30-те години и прехода към телевизията през 50-те години.

Малката Дороти дава точни подробности за Лили, включително за способността й да говори много езици и да свири на пиано. Казва, че Лили е станала професионална певица на 22 години, че обича дивите котки и птичите песни.

Но най-страшно за майката е, че Дороти развива болки в стомаха, преди един ден да обяви, че Лили Понс е „умряла от силна болка в стомаха“. Оперната прима наистина умира от рак на панкреаса през 1976 г.

Доктор Семкив настояява, че случаят на Дороти има всички отличителни белези на истински разказ за прераждан. Едно от доказателствата е и това, че Дороти и Лили Понс имат подобни черти на лицето.

„Певческият и актьорски талант на Алис Понс се повтаря като Дороти Анджелика“, казва докторът.

Д-р Семкив, който е изследвал хиляди потенциални случаи на прераждане, вярва, че визията на Кира е била „прокламиращ сън“ – феномен, идентифициран за първи път от пионера изследовател на прераждането, професор Иън Стивънсън, който вярва, че има доказателства, че душите изпращат сънища на семейства, в които ще се преродят.