А вие чухте ли новината на деня? Байдън назначил жена с пенис за зам.-здравен министър

Трансджендър педиатър – транскапитализмът трудно можеше да си избере по-подходящ индивид за поста

Коментар
14:40 - 20 Януари 2021
15375
А вие чухте ли новината на деня? Байдън назначил жена с пенис за зам.-здравен министър

Едва ли сте пропуснали фундаменталната и дори революционна новина, обладала де що има либерална медия по света вчера и която е дори напът да засенчи инагурацията на Байдън: новоизбраният президент на САЩ номинира за заместник-министър на здравеопазването Рейчъл Левин, транссексуален експерт по педиатрия и психиатрия, понастоящем директор на здравеопазването в щата Пенсилвания, което е „исторически” прецедент.

Преведено на български това ще рече, че Байдън е назначил на поста зам.министър на здравеопазването жена с мъжки полов орган, т.е. биологично роден мъж, който по някое време от съществуването си е е решил, че повече не издържа в омразното мъжко тяло и вече се самоопределя като жена.

Всеки нормален човек може да погледне снимката и сам да се убеди какъв е резултатът от ненормалните джендърни теории и практики, избуяли в последните десетилетия.

Дано новоназначената за заместник здравен министър Рейчъл не заболее от рак на простатата, че резилът ще е пълен.

Няма данни дали Рейчъл е кръцнала мъжкото си достойнство и оформила вагина от тестисите си по пътя на превръщането й в жена, но това е точно толкова важно, колкото и самият факт, че трансджендър ще е заместник на здравния министър. Изричното изтъкване за нарушената връзка между мозъка и „грешните” гениталии има смисъл единствено в порното, в което напоследък точно такива индивиди се радват на особен интерес. Модата обаче вече е излязла и извън пределите на филмите за възрастни и сега е насочена основно към

подрастващите, които непрестанно и без умора са окуражавани, че ако са родени в грешното тяло, то решението е много просто – блокери на естествените полови хормони и реконструктивна хирургия за отстраняване на нежеланите части от тялото. Тук-там и някоя психотерапия за справяне с джендърната дисфория.

Умело подхранвано от университети, клиники, моден бизнес и медии (особено изживяващите се като последна инстанция социални мрежи Туитър и Фейсбук) това вече се е превърнало в изключително мощна индустрия с още по-мощно политическо лоби. А какво може да изведе този бизнес още по-нагоре?

Позицията на здравен министър трансджендър, при това педиатър, изглежда като идеалното попадение...