АБВ вкарва проф. Боян Дуранкев в надпреварата за ЕП

„Коалиция за България“ ще се регистрира в ЦИК в неделя в 11.00 ч.

Новини
14:56 - 06 Април 2019
1930
АБВ вкарва проф. Боян Дуранкев в надпреварата за ЕП

Чрез проф. Боян Дуранкев имаме голяма възможност като българи да водим силен дебат в политическата надпревара за участие в ЕП. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция след заседание на Политическия съвет на „Коалиция за България“, на което е утвърден водачът на листата за евровота, предаде Агенция „Фокус“. 

По думите му чрез кандидатурата на проф. Боян Дуранкев ще може да се даде на България необходимото достойнство и самочувствие, че излъчва хора, които със своята почтеност, със своята готовност да работят за обществото и да бъдат полезни. 

Петков обяви, че „Коалиция за България“ ще се регистрира за евровота в ЦИК утре (7 април) в 11.00 ч. „Искам специално да благодаря на всички, които имат ангажимент към кампанията ни. Трябва да ви кажа, че за няма 24 часа събрахме 6-7 хиляди подписа. Това ме кара да си мисля, че хората наистина търсят, осмислят в съдържателен план друго решение. Т.е. осъзнато се противопоставят на статуквото“, допълни още лидерът на АБВ. 

Проф. Боян Дуранкев е икономист, специалист по маркетинт и стратегическо планиране. Член е на Управителния съвет на Българската асоциация по маркетинг