Адвокатът на ФК „Арда”: Мафията във футбола победи

Футбол
19:37 - 13 Октомври 2021
4666
Адвокатът на ФК „Арда”: Мафията във футбола победи

„Мафията във футбола победи с избора на Борислав Михайлов“. Това написа в профила си във фейсбук депутатът в последните два парламента от „Има такъв народ“ Радостин Василев.

През неговата адвокатска кантора са осъществиха всички трансфери на известни футболисти в „Арда 1924“. Радостин Василев беше и в списъка на Слави Трифонов с проекта за редовно правителство.

„Умишлено изчаках да преспя. Искаше ми се да греша. Уви, не греша. Трудно се прави нещо хубаво в България, а във футбола е още по-трудно. Аз съм един от първите, които казаха, че БФС е мафия през 2009 г. и тогава бяхме неколцина.

И в държавата, и във футбола мръсниците искат да те смачкат, да те няма, присмиват се, обиждат. Твърде дълго е било мракобесна нощ в нашата родина, а във футбола буквално непрогледна. Хората са свикнали със състоянието на летаргия. То се е превърнало в битие и от там в съзнание. Вече си мислят, че тъмното им харесва, заблуждават се, че виждат в него и дори го считат за норма. Скоро ще играем футбол на тъмно и ще се радваме.

Вчера дълбоката държава във футбола ни, в лицето на Борислав Михайлов, спечели срещу кандидат, който търси промяна и развитие. Кандидат с авторитет и екип от професионалисти, а не легендарни пияници и пропаднали величия.

Вчера тежките софри, алкохолът, фалша и корупцията във футбола, победиха шансът за промяна и интелектът. Така е и в държавата засега. Не трябва да позволяваме това да продължава и всеки от нас трябва да даде своя принос!“, посочва Радостин Василев.