Агитката на ЦСКА блокира "Орлов мост" след мача с Арда

Лидерите ще обявят по време на двубоя накъде ще поемат феновете

Спорт
09:58 - 24 Октомври 2023
3830
Агитката на ЦСКА блокира "Орлов мост" след мача с Арда

Феновете на ЦСКА излизат на протест заради проблема с реконструкцията на стадион "Българска армия"и ще затворят емблематичното кръстовище "Орлов мост". Това ще стане в петък, 27 октомври. 

Ето какво обявиха днес непримиримите запалянковци:

"С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с "Арда" ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост. Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото.

Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари..."