Агитката на Левски не може да преглътне срама, Сектор "Б" остава празен

С нас, който иска... Срещу нас, който може!, пишат тарторите на сините

Спорт
13:41 - 14 Април 2024
4214
Агитката на Левски не може да преглътне срама, Сектор "Б" остава празен

Феновете на Левски от "София Запад" обявиха бойкот след трите поредни загуби на отбора. Привържениците съобщиха, че първото им действие е сектор "Б" да остане празен за предстоящото домакинство на "сините" срещу Берое в събота (20 април).

Запалянковците споделят, че петната върху любимия им клуб стават все повече и повече. Снощи отборът на Николай Костов отстъпи на Черно море с 1:3 на "Тича", а преди това допусна поражения и от ЦСКА - София (0:2) и Лудогорец (1:5).

Ето какво пишат феновете:

"Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде...

Ние от клуб на привържениците на Левски - София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...".

Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен!

С нас, който иска... Срещу нас, който може!

Само Левски!".