Актьор от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия”

Дийн Кейн изигра популярния герой в средата на 90-те години

Култура
17:14 - 13 Октомври 2021
2640
Актьор от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия”

Актьорът Дийн Кейн от класическия “Супермен” се възмути от “бисексуалната версия” на героя.

Дийн Кейн изигра популярния герой в телевизионния сериал Louis and Clarke: The New Adventures of Superman, излъчван в средата на 90-те години. 55-годишният Кейн порица DC Comics за “присламчването” към “смелите посоки на новото време”.

“Робин от Batman and Robin съвсем наскоро премина в би и гей и какво от това. Имаше ли някой особено шокиран от това? Отдавна имам какво да кажа по тоя въпрос”, каза в студиото на Fox and Friends телевизионната звезда.

“Новият Captain America е гей, дъщеря ми в сериала Supergirl, в който аз играх бащата, също беше гей. Не мисля, че това е особен знак за смелост или нови посоки. Ако го бяха сторили преди 20 години, тогава щеше да е смело, сега не е”, каза още Супермен Кейн.

„Супермен винаги е бил знак за надежда, за истина и за справедливост. Днес този символ представлява нещо повече. Днес повече хора могат да се видят в най-мощния супергерой в комиксите”, каза в защита на новата версия създателят на поредицата Том Тейлър.

Комиксовият герой Джонатан Кент се влюбва в Джей Накамура, репортер, който се грижи за него, след като „психически и физически прегаря от опитите да спаси всички, които може“ в изданието, което ще излезе през ноември. Установено е, че Накамура също има специални сили.

Как ще се развие гей забежката на Джон с Джей предстои да разберем от ноемврийското издание на популярния комикс.