Американка върти най-голямата дупара в света (ГАЛЕРИЯ)

Пищната Михаела има обиколка на задника от 2,54 м.

САЩ
12:54 - 27 Август 2022
6849
Американка върти най-голямата дупара в света (ГАЛЕРИЯ)

Михаела Руфинели е американката, която държи рекорда за най-големи задни части и бедра в света според Книгата на рекордите „Гинес“. Тя признава, че още от детството си не е имала слаба фигура и с годините бедрата и задните й части ставали все по-пищни. До 39-годишна възраст техният обем вече е 2,54 см. Тогава Михаела е влязла в Книгата на рекордите „Гинес“.

Въпреки впечатляващите форми, Руфинели обожава бедрата и задните си части. Според нея те са меко казано безупречни и истински канон на красотата.

„Обичам извивките на бедрата си. Мъжете не харесват слаби жени, а фигури на пясъчен часовник. Не съм лишена от внимание“ твърди тя.

В същото време Михаела не си търси половинка, защото е щастливо омъжена от дълги години. Мъжът й напълно подкрепя жена си и смята, че фигурата й е очарователна.

Заедно двамата имат четии деца, които отглеждат с много любов.

Михаела не може да минава по тесни пътеки и не винаги има как да седне само на един стол. Тя има сериозен проблем с избора на дрехи, а самолетните полети й струват наистина много пари, защото й се налага да купи цял ред седалки накуп.

Хейтърите редовно обиждат американката, но тя игнорира техните коментари и молби да свали някакви килограми.

 

 

 

 

 

„Чувствам се страхотно в тялото си и дори не мисля за диети“, отговаря им Ругинели.