Американка взриви Англия: Принц Андрю ме изнасили! (ВИДЕО)

Вирджиния Джуфре обяви пред Ен Би Си, че била „прехвърлена” на любимия син на Елизабет II, когато била на 17

Новини
16:24 - 21 Септември 2019
17405
Американка взриви Англия: Принц Андрю ме изнасили! (ВИДЕО)

Американка взриви Англия с твърдението, че е правила насилствен секс с британския принц Андрю, любимия син на кралица Елизабет II, когато е била на 17 години. Вирджиния Джуфре, бивша Робъртс, заяви пред Ен Би Си Нюз, че била „прехвърлена” на принца, пише Би Би Си.

Дамата описа принца като „насилник” и „участник”. Преди това тя каза, че е била насилена в баня в къща в Лондон, където е била снимана с принца.

Херцогът на Йорк отхвърля твърденията да е имал „какъвто и да било сексуален контакт или отношения” с госпожа Джуфре. Тези думи са част от изявление, разпространено от Бъкингамския дворец, от името на принца, в което се казва още, че обвиненията са „фалшиви и без никакво основание”.

Вирджиния Джуфре е една от жените, които съобщиха, че са били насилвани от финансиста Джефри Епстайн, който се самоуби миналия месец в затвора, докато чакаше старта на дело по обвинения за трафик на жени и конспирация.

Джуфре обвинява Епстайн, че я е накарал да преви секс с редица влиятелни мъже, включително принц Андрю.

През август принцът заяви в две изявления, че е „ужасен” от съобщенията за престъпленията на Епстайн, но никога не е виждал никое от описваните действия, за които го обвиняват за „краткото време”, което са прекарали заедно.

Джуфре разказва, че е била вербувана от Гислейн Мaксуел, приятелка на Епстайн, която работи в Мар-а-Лаго, курорт във Флорида, собственост на президента Доналд Тръмп. Джуфре споделя: „Първият път, когато бях в Лондон, бях толкова млада. Гислейн ме събуди една сутрин и ми каза: „Днес ще се срещнеш с принц”. В този момент не знаех, че ще ме прехвърлят на този принц”.

Тя каза, че е била отведена в „Клуб Трамп“, където принц Андрю ѝ давал алкохол, вероятно водка, във ВИП сепаре. След това принц Андрю, г-жа Максуел и 17-годишната г-жа Джуфре се върнали в къщата на г-жа Максуел. Г-жа Максуел казала на г-жа Джуфре: „Той се връща в къщата, искам да направиш за него това,което правиш за Епстайн”.

На снимката: Принц Андрю и Вирджиния Джуфре