Бивш модел на „Плейбой”: Джефри Епстайн ме изнасилваше години наред

Нещо за четене
12:35 - 28 Август 2019
44364
Бивш модел на „Плейбой”: Джефри Епстайн ме изнасилваше години наред

Британската актриса и манекенка Анушка Ди Джорджиу, която днес е на 42, първа разкри пред нюйоркски съд истината за похотливия богаташ Джефри Епстайн, който се обеси на 10 август в затвора. Бившият модел на „Плейбой” разказа, че дълго време била негова жертва.

Анушка направи това в изслушване в съда, при което се явиха 23 жени, всички насилвани от Епстайн. „Джефри Епстайн ме манипулираше, покваряваше и сексуално ме насилваше, това продължи няколко години”.

Джефри Епстайн с част от неговите жертви

„Той изобщо не можеше да осъзнае какво причинява на всички нас. Аз бях жертва и много години ми бяха нужни, за да се изправя тук днес. Аз бях жертва, но това вече свърши и няма да си мълча повече. Макар да е трагедия някой да умре преди да му е дошло времето, аз съм изключително облекчена, че Джефри Епстайн вече няма да може да наранява деца и жени. Радвам се, че принадлежа към една група жени, които са свързани чрез травмата, която понесохме от ръцете на този мъж”, призна красавицата.

На червения килим

Анушка е дъщеря на актриса и милионер и е била съученичка на Кейт Мидълтън. Тя има участия в няколко холивудски филма, и за кратко излизала със звездите Джъд Лоу, Джаред Лето и Дейвид Хаселхоф.

По времето, когато излиза с Дейвид Хаселхоф

На 10 август американският мултимилионер, обвинен в сексуален трафик и експлоатация на непълнолетни, се самоуби. 66-годишният Епстайн беше в затвора от началото на юли, когато се призна за виновен по обвиненията за сексуален трафик на десетки непълнолетни момичета, като възрастта на някои жертви не е надвишавала 14 години.