Андреа Банда проговори за промените в „На кафе“

Нещо за четене
16:12 - 14 Септември 2021
16803
Андреа Банда проговори за промените в „На кафе“

Андреа Банда Банда проговори за промените в новия сезон на „На кафе“. Брюнетката призна, че сама е поискала да й намалят екранното време, защото не се чувствала добре с ежедневни лайфове. Инфлуенсърката и панелистка е пискала да се появява в предаването само веднъж седмично, научи Lupa.bg.

Дразнещата панелистка го раздавала шефски в „На кафе“ и директно си заявила какво иска, пък който иска да се съобразява с нея. Сценаристката на предаването все пак се съгласила с ултиматумите на Банда, а тя е повече от доволна от този факт.

Припомняме, че ководещата при Гала е милионерска дъщеря . Тя се изявява в предаването не с истинското си име, а с шеговито звучащ псевдоним, съвсем неслучайно. Една от главните причини влогърката да пази в тайна фамилията си е 63-годишният ѝ татко Красимир Петков Влъчков, който е част от съвета на директорите на "Топлофикация Банско", както и съдружник в още 5 дружества. Според запознати бащата на Андреа е вкарал в бизнеса и мъжът на Гала - Стефан Николов, с което бетонирал присъствието на Андреа в предаването.