Андреа, място за тебе в “Пайнер” няма

Бившият издател на певицата отговори с отворено писмо на нападките ѝ

Нещо за четене
08:51 - 07 Декември 2019
53170
Андреа, място за тебе в “Пайнер” няма

Фолк певицата Андреа опита да бойкотира провелия се концерт на компания "Пайнер" в зала "Колодрума", Пловдив. Тя нападна фирмата с публикации в личния си профил, което предизвика отговор от страна на музикалната империя.

Ето и официалното становище на "Пайнер":

В дните около концерта "Планета на 18" бивша певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност. Заради нас, заради всички изпълнители, с които работим, заради хилядите непредубедени фенове, а и заради българската музика.

ОТВОРЕНО ПИСМО

Андреа, Андреа….

Защо ли вероятната реалност да си бъдеш отново само Теодора Андреева толкова те плаши? 

Сега вече разбра, че славата също има срок на годност.

По принцип ние във фирмата избягваме да се занимаваме с бивши наши изпълнители, на първо място от уважение към самите нас и към съвместната ни дейност и постижения.

Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до вчера си делил трудности и радости, е белег на пълно отчаяние или на неудържима ярост. Не го прави повече. Грозно е.

Ти се раздели с фирма "Пайнер" преди 4 години по свое собствено желание. Пожелахме ти успех по избрания път и престанахме да се занимаваме с теб.

Екипът на "Пайнер" има предостатъчно работа с актуалните имена от каталога на фирмата. Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас. Периодично плисваше измислиците си по нас.

Защо винаги в устата ти бе името на фирма "Пайнер"? Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей…

Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е само отхвърлената певица.

Последния изблик на онова, което клокочи в тебе, избълва по концерта "Планета на 18". Твърде горещи емоции за нещо, което изобщо не те засяга. Изненадващо е, че успехът на този концерт толкова те е развълнувал.

Интернет пространството се превърна в твоята арена, а страстта ти - в твоето оръжие.

Галин се опита да ти помогне. Напразно. Ти така и не разбра, че той се опита да ти направи услуга. В последните си писания твърдиш, че за тебе най-важното е развитието на истината.

Добре да я развием тогава.

От две години пишеш SМS-и с извинения и молби да те приемем обратно в "Пайнер". Какви ли не начини опита. Какви ли не посредници използва да ходатайстват за тебе. Само и само да се върнеш. Последният ти SМS е само отпреди 2 седмици. Извиняваш се... Признаваш грешката си... Признаваш вината за предателствата си…

Питаме се… как ще намериш думи да се извиняваш за омразата, която изливаш сега?

Търсим обяснение за твоята неистова страст да обругаваш и фирмата, и хората, с които допреди 4 години си била в екип!

Очевидният извод е - завистта. Завистта към успеха на всички нови имена, които вече те изпревариха, а другите пък са вече недостижимо далече напред. 

Прави каквото моралът ти и съвестта ти смятат за допустимо.

Място за тебе в "Пайнер" няма.