Андреа разкри как отслабва

Не яжте, глад си е майката - призна бившата на Кобрата

Нещо за четене
11:19 - 20 Септември 2022
2606
Андреа разкри как отслабва

Андреа пусна лайв в Инстаграм и даде отговори въпроси, които феновете й отправиха директно. Тя сподели, че в момента е в Букурещ, за да запише своята нова песен с румънския хитмейкър Кости.

Фолк звездата призна, че умишлено е стопирала участията си, защото е решила да направи тотална промяна в своето сценично представяне. Сред изненадите е това, че вече ще избягва плейбека и демодираните клубни изяви

“Ще направя участие, но истински лайв, с жива музика и музиканти, другото вече ми е скучно и безинтересно” – загатна певицата.

В отговор на подмятанията, че не може да пее, Андреа заяви: “Мога да пея, все пак съм учила народно пеене”, но не пожела да запее на живо във включването си.

Изпълнителката е откровена и казва още за себе си: “Понякога съм хаплива, но не съм зла. Като цяло обичам да бъда иронична и понякога съм крайна, но не съм лош човек и не нападам колеги или хора, ако преди това те не са ме засегнали по някакъв начин”.

Изненадващо Андреа разкри, че с Ивана са приятелки и не би било невъзможно двете да направят дует:  “С Ивана бих направила дует, тя ми е приятелка, с нея сме и една зодия – Водолей. Много интелигентна жена е”.

На въпрос за това как отслабва, певицата е категорична: “Не яжте, глад си е майката…”, но не обясни какъв точно е хранителният й режим в момента.