Антония Петрова си купи „Ферари“ за 600 бона

Миската и съпругът й се обзаведоха със суперколата, която е предпочитана от милионерите в цял свят

Нещо за четене
12:01 - 10 Октомври 2022
5834
Антония Петрова си купи „Ферари“ за 600 бона

Антония Петрова не може да се нарадва на най-новата си луксозна придобивка – скъпо „Ферари Рома” за точно 300 000 евро или  587 345 лева. Миската и съпругът й са се сдобили със суперколата в края на лятото, пише „Уикенд“.  Возилото се шофира предимно от мъжа на блондинката Ивайло Батинков, но и Антония сяда зад волана на луксозната спортна кола.

Перничанката е много горда с покупката и не спира да говори пред приятелите си за звяра им на четири колела. Миската дори вече членува в клуб „Ферари” – България. Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили. В България все още са единици тези, които мога да се похвалят, че имат такъв автомобил. Точно заради това Тоца е толкова горда, че имат в гаража си такъв звяр. Батинкови рязко забогатяха покрай коронавируса, когато здравното министерство купи от фирмата им лекарство срещу КОВИД-19 за над 27 млн. лева. Смята се, че при марж на печалба от около 20%, миската и мъжът й са спечелили чисто над 5 милиона лева.

Малко след това семейството започна да обикаля света, да почива по цял месец в Дубай, на Малдивите, Сейшелите и по други екзотични кътчета. После Бест Батинкови, както сама обича да нарича семейството си Мис България 2009, си купиха къща в квартал „Бъкстон“, а малко след това започнаха и подаръците за „мама Ния“ – диамантени огърлици, гривни и пръстени на „Картие“, чанти „Валентино“, „Диор“ и „Долче и Габана“, всяка от които на стойност поне 4000 лева, а някои достигат и до 15 бона. Антония не пропуска да се похвали обстойно с всичките им покупки, като дори стигна дотам, че да публикува касовата бележка на един от шопинг туровете на фамилията.

 „Аз обичам модата и модата ме обича” – обича да пише под снимките с покупките си Антония. Маниерът й на харчене и хвалбите в социалната мрежа са присъщи за повечето новобогаташи.

За съжаление, мъжът на блондинката не може да се похвали с такива покупки и обикновено ходи с 2 костюма, които са от по-слабия му период и вече са му доста тесни. Бизнесменът явно гледа да има пари за любимата му, пък него кучета го яли, тъкмо не бие на очи и няма опасност златотърсачки да го откраднат от Антония.