Астроложката на Даяна: Кейт и Меган няма да намерят общ език

Покойната принцеса и Маркъл си приличат като характери, убедена е Деби Франк

Новини
18:15 - 24 Април 2019
1867
Астроложката на Даяна: Кейт и Меган няма да намерят общ език

Публична тайна е, че двете херцогини Кейт и Меган не са особено близки, а британските поданици искрено се надяват, че бъдещият нов член на кралското семейство ще ги сближи. Личната астороложка на принцеса Даяна Деби Франк обаче предрича, че това няма да се случи и двете млади дами никога няма да са приятелки.

Според астролога, ако графиня Спенсър е била живо в наши дни, то тя със сигурност е щяла да поддържа приятелски отношения и с Кейт, и с Меган. Гадателката е категорична, че лейди Ди би посъветвала Мидълтън да релаксира по-често и да се отпусне, защото е твърде напрегната. Така тя ще има повече време за принц Уилям, а и за самата себе си. Астрологически Кейт, която е зодия Козирог, е много дисциплинирана, а трябва да се отпуска по често, за да направи брака си по-щастлив.

Звездите гадаят, че херцогинята на Съсекс, въпреки амбицията си да бъде център на вниманието, като семейна жена може да направи принц Хари щастлив. Астроложката Деби няма съмнения, че принцеса Даяна би намерила с нея много общи теми и идеи, защото характерите им си приличат.

Омъжената Маркъл е погълната от семейството, но като цяло е заета с изграждането на собствения си образ. Принц Хари пък я поощрява в заниманията със социални дейности.

Астрологът Деби Франк смята, че двете херцогини Кейт и Меган са твърде различни. Студената и независима Кейт никога не може да приеме откритостта и откровеността на Меган. На свой ред, съпругата на принц Хари не е готова да живее по правилата на скучната Кейт, а от друга страна бъдещата кралица на Великобритания няма да толерира индивидуалните изяви и своеволията на Меган.  Деби твърди, че приятелството между двете херцогини е невъзможно, което в крайна сметка отблъсква братята един от друг.