Астролози: Бебето на принц Хари и Меган ще бъде дръзко

Кралското семейство не издаде очакваната дата за раждането

Новини
12:24 - 15 Април 2019
2421
Астролози: Бебето на принц Хари и Меган ще бъде дръзко

Независимо дали ще е момче или момиче, бебето на принц Хари и съпругата му Меган ще бъде дръзко и смело, а по-търпеливият родител ще бъде бащата, съобщи Ройтерс, позовавайки се на американска астроложка.

Ако херцогиня Меган роди в края на април или първата седмица на май, бебето ще е зодия Телец. Ще се намесят и някои огнени астрологически елементи. Юпитер е насред транзит към Стрелец, а Венера ще навлезе в Овен следващата седмица, обясни астроложката Карис Милона.

"Очакваме да се роди дете с много екстровертни, огнени, дръзки черти и блясък на суперзвезда".
Хари и Меган не издадоха очакваната дата за раждането на бебето, макар и през януари Меган да каза, че е бременна в шестия месец. Миналата седмица двойката обяви, че няма да съобщи веднага за щастливото събитие.
Милона, която гледа също на карти Таро, каза, че макар и Меган да е зодия Лъв, асцендентът й е Рак. Хари е Дева с асцендент Козирог.

"Тя ще е идеалната майка, много грижовна. Той ще е идеалният баща, отговорен и почтен - каза Милона. - Но това, което забелязах в диаграмите е, че като родител принц Хари ще е по-търпелив от Меган".