Атанасова към гаджето на Лена: Оставка, щом режете опозицията!

Новини
12:24 - 13 Май 2022
5407
Атанасова към гаджето на Лена: Оставка, щом режете опозицията!

Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова яростно поиска оставката на зам.-шефа на парламента Мирослав Иванов, след като й отне думата, като го обвини, че реже опозицията. Моля, освободете мястото си и нека ген. Атанас Атанасов да води заседанието, настоя тя.

Нека на вашето място седне някой, който да има чуваемост. Призовавам да отстъпите мястото на Атанас Атанасов, койте е зам.-председател на парламента, и считам че той по-добре ще ръководи пленарното заседание, защото знае, че думата на опозицията никога не се отнема, а и защото е доказал през всичките години на участие в политиката, че може да чува какво гвори опозицията, натърти Атанасова.  

Моля ви настоятелно, освободете мястото на пръв след равни и то да бъде заето и пленарното заседание да продължи с някой, който може да владее залата и собствените си нерви.

Уведомявам ви, че нашата ПГ влиза и ще потърси останалите за вашата оставка, заключи Атанасова.  

В притеснението си, набеденият, за който се твърди, че е в много близки отношения с шефката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова, допусна дразнещ лапсус, като нарече себе си зам.-министър, вместо зам.-председател на НС. Всички обаче видяха, че той непрекъснато репликира говорещите от трибуната, като ги прекъсва. 

Аз не виждам причина да подавам оставка в качеството си на зам.-председател на НС. Може да се подигравате колкото си искате, никой не е застрахован от лапсус, заяви Иванов. 

Аз прилагам един аршин към всички, обясни Мирослав Иванов.

Моята нетолерантност ще продължи, ако искате почвайте диалог с който искате, аз спазвам текста на закона, добави той.

Дадох ви цели 5 минути, което е много. Нямате причини да се оплаквате, продължи Иванов.