Б. Михайлов продължава с глупостите: България продължава да ражда таланти

Момчетата постигат големи успехи, твърди бившият президент на БФС

Спорт
11:08 - 30 Март 2022
1261
Б. Михайлов продължава с глупостите: България продължава да ражда таланти

Президентът на БФС Борислав Михайлов поздрави юношеският ни национален отбор до 17 години за класирането на Европейско първенство. Според него успехът на родните таланти е само „първата от многото бъдещи славни стъпки за това поколение и пример за подражание за младите ни футболисти“.

Михайлов допълни, че брилянтното представяне на „лъвчетата“ доказва, че страната ни продължава да ражда таланти, които могат да постигат големи успехи на международната сцена.

Ето какво написа президентът на БФС във Фейсбук:

„Брилянтното представяне на юношеските ни национали до 17 години е доказателство, че България продължава да ражда таланти, които могат да постигат големи успехи на международната сцена!

Убеден съм, че подвигът на тези момчета, на треньорите им и на селекционера Йордан Петков, е просто първата от многото бъдещи славни стъпки за това поколение и пример за подражание за младите ни футболисти.

България U17 записа знаменити мачове срещу някои от най-стойностните и продуктивни школи в Европа като Сърбия и Хърватия, а участието в Елитния кръг в Португалия и класирането на финалите на Евро 2022 заслужават сърдечни аплодисменти не само от мен като президент на Български футболен съюз, но и от цялата българска общественост.

Поздравления, лъвчета! Гордеем се с вас!”