Балкански страсти в Lupa.bg: Люпко Петрович псува журналист

Ексклузивно
16:05 - 16 Септември 2019
8433
Балкански страсти в Lupa.bg: Люпко Петрович псува журналист

Сръбският треньор на ЦСКА Люпко Петрович погрешка напсува журналист. Издънката стана заради халфа Тиаго, научи Lupa.bg. Наставникът бил вбесен за пореден път от португалеца по време на гостуването на Ботев Пд през уикенда, което го накарало да споменава майки и лели в сексуален контекст.

Петрович, който беше изгонен в мача срещу Левски и нямаше право да бъде на скамейката, звъннал, за да предадат на влезлия като резерва Тиаго, че ако не се размърда, ще го извади от игра.

Вместо обаче да се обади на администратора Димитър Вутов, набрал погрешка номера на спортен журналист и започнал да псува като хамалин. След като се усетил, сърбинът бързо затворил и набрал правилния номер, като излял гнева си с още по-голяма ярост и цветущи изрази, типични за нашите географски ширини и пъстрата палитра от обиди на сърбохърватския език.

Вече не е новина, че дните на португалския халф на ЦСКА Тиаго в тима са преброени. Както Lupa.bg информира, чужденецът и Николай Бодуров са нарочени за гонене от "Армията" от Люпко Петрович. Тиаго Родригес се появи на стадиона в квартал "Коматево" в 60-та минута на мястото на Вив Соломон-Отабор и за краткия си престой на терена успял да вбеси треньора си.

Португалецът отдавна не е в добра форма, с което дразни е феновете на ЦСКА. Тиаго е бавен, неориентиран и няма помен от силните му и точни шутове, а на тренировките също се представял вяло, което вбесявало до крайност Люпко Петрович.