Барак и Мишел Обама подкокоросали Хари и Меган да избягат

Източници от кралския двор потвърждават, че правителството води разговори относно бъдещата роля на отцепилата се двойка

Новини
19:05 - 12 Януари 2020
14445
Барак и Мишел Обама подкокоросали Хари и Меган да избягат

Барак и Мишел Обама са съветвали Съсексови относно плановете им за нов живот далеч от британското кралско семейство, съобщи в. "Дейли мейл".

Хари и Меган са станали близки приятели с бившия президент на САЩ и съпругата му адвокат, затова са се обърнали към тях за помощ. 

Внукът на Кралицата и съпругата му искат да се моделират като семейство Обама, които издадоха изключително успешни автобиографии. 

Автобиографията на госпожа Обама се продаде в тиаж 1,4 милиона копия само в първата седмица след появяването си на пазара. Очаква се книгата да стане най-продаваната автобиография на всички времена, като до сега са продадени 10 милиона копия.

Благодарение на успешната книга пък госпожа Обама тръгна на много доходоносно световно турне, в рамките на което тя произнасяше речи. Двойката е учредила продуцентска компания и е подписала сделка за филми и документални ленти с Нетфликс. Амбицията им е да продуцират серия от  достойни "хуманитарни проекти", привличайки участниците в тях със своята "звездна сила".

Този модел, както се говори, е много привлекателен за бившата актриса Меган. 

Хари също има известен опит в телевизията. Не много отдавна той си сътрудничи в сериал на Apple TV, посветен на психическите проблеми, с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, която също е приятел на Съсексови.

Разкритието бе направено на фона на бомбастичното решение на Хари и Меган да се откажат от титлите си и ролята си в британския кралски двор. 

Източници от кралския двор потвърждават, че правителството в момента води разговори относно бъдещата роля на отцепилата се двойка. 

Източници, близки до Хари и Меган, заявяват, че двойката "се надява" дискусиите да намерят "колкото се може по-скоро" решения на проблема.