„България Ер“ стартира полети до Валенсия

Цената на еднопосочните билети започва от 79 евро, а на двупосочните - от 149 евро

Свят
14:35 - 17 Февруари 2020
1915
„България Ер“ стартира полети до Валенсия

Националният ни превозвач „България Ер“ стартира редовни директни полети до Валенсия на 2 юни 2020 г. Пътуването между София и третия по големина град в Испания ще се изпълнява всеки вторник в следобедните часове, съобщиха от авиокомпанията.

Цената на еднопосочните билети започва от 79 евро, а на двупосочните – от 149 евро. В стойността на билетите са включени всички летищни такси , 1 брой ръчен багаж до 10 кг,  както и дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда и безплатен чек-ин.

Със старта на новите полети до Валенсия,  това ще е петата дестинация в Испания, до която националният ни превозвач лети. В момента авиокомпанията изпълнява редовни полети до Палма де Майорка, Барселона, Малага и Мадрид.

Разширяването на портфолиото от дестинации е и част от дългосрочната стратегия за развитие на „България Ер“ . Преди по-малко от месец превозвачът обяви официално и още една нова директна линия – до Санкт Петербург. Полетите до там от София и обратно ще се изпълняват всяка сряда и събота, като първият стартира на 18 април. Осигурени са и удобни връзки с тръгване от Варна.