„Екзотичната“ връзка на аржентинския президент се разпадна скоропостижно

Хавиер Милей се раздели с приятелката си - "лъвицата" Фатима Флорес, работното напрежение му дошло в повече

Новини
17:25 - 15 Април 2024
2145
„Екзотичната“ връзка на аржентинския президент се разпадна скоропостижно

"Експлозивният" любовен живот на аржентинския президент Хавиер Милей се взриви, след като той обвини напрежението в работата за раздялата с приятелката си "лъвица".

Либертарианският популист беше видян за последно заедно с Фатима Флорес миналата седмица в Маями, когато избухнаха бунтове по улиците на Буенос Айрес в знак на протест срещу съкращенията на публичните разходи в страна, в която 40% живеят в бедност.

Преди време Хавиер и Фатима се похвалиха с "екзотичната" си връзка, след като през юли миналата година публично я потвърдиха. Президентът настоя, че е "много влюбен" в аржентинската актриса.

Въпреки това обаче връзката им приключи, а причината за това са натоварените им работни графици.

"В резултат на огромния професионален успех, който преживява Фатима, с която съм изключително горд, тя получи множество предложения за работа както в Съединените щати, така и в Европа", написа той в социалните медии.

"Това, добавено към сложната задача, пред която съм изправен днес и която аржентинците ми повериха, ни принуди да живеем разделени и стана невъзможно да имаме връзката, която бихме искали  въпреки че много се обичаме. Ето защо решихме да я прекратим и да поддържаме приятелска връзка,

като се има предвид колко много се обичаме, уважаваме и се възхищаваме един на друг."

Флорес все още не е отговорила публично за края на връзката, която беше загатната, когато се появиха заедно в популярно токшоу през декември 2022 г., два месеца преди тя да се раздели с тогавашния си съпруг от 22 години.

През октомври двойката се върна в шоуто, за да потвърди, че се срещат. Фатима, която е едно от най-популярните лица в своята страна,

може да се похвали с 1,4 милиона последователи в Instagram,

каза през януари, че е "пристрастена към Хавиер".

"Дори когато сме далеч един от друг, ние сме много близки", каза тя. "И когато сме близо, ние сме експлозивни, разбирате ли какво имам предвид?"