„Златната” Катрин Тасева стана модел

Стил
15:44 - 28 Март 2022
3957
„Златната” Катрин Тасева стана модел

Едно от "златните" момичета на родната художествена гимнастика - Ели Бинева, след края на кариерата си се преориентира и стана модел, а по нейните стъпки изглежда е тръгнала и Катрин Тасева. Грацията, която през миналата година се сбогува с голямата сцена на най-нежния спорт, е нагазила в моделството заради Светлана Гущерова.

Не е тайна, че от началото на пандемията милионерската съпруга се захвана със свой бранд за луксозни пижами и периодично вади нови колекции. Именно една от най-известните ни грации ще презентира новите модели, стана ясно от последното стори и на Светлана, и на самата Катрин, пише Хотнюз.

За носителката на общо 37 медала от международни състезания по художествена гимнастика това ще е първи ангажимент като модел. Но едва ли й е било трудно пред фотокамерата, предвид финеса и грацията, с които е свикнала да се изявява на килима.

Светлана Гущерова

Втора поредна колекция Гущерова не влиза в ролята на своята професия - моделската, което засилва тиражираните в последните месеци слухове, че в семейството й са в трепетно очакване на бебе номер 3. Преди Катрин Тасева, другите звездни персони, които позираха в модела на Светлана са Азис, Николета Лозанова, Алекс Арабаджиева и Моника Валериева.