Белобрадова: Обичам трудните битки! 25-и МИР, идвам!

Острието на ДБ благодари на всички в 23-и МИР, където получи най-много преференции

Новини
12:59 - 13 Октомври 2021
2506
Белобрадова: Обичам трудните битки! 25-и МИР, идвам!

Водачът на листата на ДБ в лидерския 25-и МИР Елисавета Белобрадова, известна като Летящата Козила, която зае мястото на Христо Иванов, написа емоционално послание на стената си във фейсбук. 

Здравейте,
Аз, Елисавета Белобрадова, ще водя листата на Демократична България в 25-и многомандатен избирателен район.

На тези, които смятат, че ще ми е трудно, ще кажа, че обичам трудните битки, но повече обичам страната си - всяка част от нея. Всяка.
И в тази връзка - името ми фигурира и в бургаската листа. Родното място на татко. Там, където една от най-старите къщи в града е наша и където ми е част от сърцето.

Освен това, какво значи “трудно”?
Не е трудно да бъдеш водач на листа в 25 МИР. Трудно е да живееш, работиш и отглеждаш деца на повечето места в България. Трудно е да се убедиш да останеш тук.

Трудно е да си човек с увреждания и да идеш да се разходиш по улицата. Трудно е да си дете от малцинствата и да получиш добро образование.
Трудно е да си предприемач в градовете, които се държат от феодали. Да си земеделец, да си работодател, да си възрастен човек с една пенсия. Да си работеща, самотна майка, докато малките ти деца са болни у дома

Да си водач в 25 МИР не е трудност, а привилегия. Ще дам всичко от себе си и се надявам да съм достойна за гражданите в него - тези, които ще изберат Демократична България и тези, които ще изберат друго, защото всички те заслужават 240 човека да посветят живота, усилията и работата си на тяхното бъдеще.
Благодаря на политическите сили в коалицията, които поеха риска да ми възложат толкова голяма отговорност.

Благодаря на всички от 23 МИР, които ме превърнаха в народния представител с най-много преференции в България на миналите избори. Винаги ще си остана ваш народен представител. Надявам се да сте с мен в тази нова, голяма битка.
25 МИР, идвам!