Бен Афлек и Джей Ло се събират?

Двамата скъсаха преди 17 години, но старата любов ръжда не хваща

Свят
12:59 - 11 Май 2021
5527
Бен Афлек и Джей Ло се събират?

Бен Афлек е завел бившата си любима Дженифър Лопес на романтична почивка в луксозен ски курорт в Монтана, където актьорът притежава собствена хижа, съобщава британското издание „Дейли Мейл“.

Вестникът публикува ексклузивни снимки, на които 48-годишният Афлек и 51-годишната Лопес изглеждат спокойни и сякаш се чувстват изключително комфортно в компанията си, докато се возят в джип, който актьорът шофира.

Бен Афлек притежава хижа в клуб Йелоустоун в Биг Скай, Монтана, в която често ходеше на семейни ваканции с бившата си съпруга Дженифър Гарнър и трите им деца – Вайълет на 15 г., Серафина на 12 и Самюъл на 9 години. Смята се, че именно там той е завел и бившата си изгора Дженифър Лопес.

Според източници двамата са прекарали около седмица в курорта и са били „сами“ по време на престоя си в курорта. Бен и Дженифър за втори път са уловени от папараците заедно в рамките само на малко повече от седмица.

Двамата бяха сгодени през 2002 г., но отложиха сватбата си, която трябваше да се състои през 2003 г. и официално се разделиха през 2004 г. Те бяха видяни да прекарват време заедно, след като Лопес се раздели с годеника си Алекс Родригес и след разкритието, че Афлек е активен потребител на популярно сред звездите приложение за запознанства.