Бербатов: Балканската връзка е сила

Топ
12:04 - 18 Септември 2024
1776
Бербатов: Балканската връзка е сила

Димитър Бербатов, който изгледа демонстративния мач между Григор Димитров и Новак Джокович снощи, пусна снимка с двамата от афтърпартито.

Бербо, сръбският певец Мирослав Илич, родителите на Гришо и още отбрани гости останаха за купона след мача, който се състоя в отделна зала в "Арена София".

"Балканската връзка е сила", отбеляза тази сутрин футболистът, като сподели кадър с двамата тенисисти от снощната тенис Гала.

Пред българските медии Джокович също каза, че харесва страната ни, защото му допада културата, темперамента и... балканските емоции.

След коктейла Гришо и Джокович се отправиха към столичен клуб в център, където, за да стигнеш до сцената в дискотеката, се качваш на ескалатор. А там голямата изненада, в разгара на вечерта, беше Камелия. Несъмнено това е любимата певица на сърбина, не заради друго, а защото той много обича да слуша песента "Луда по тебе". 

Не един и два пъти Ноле е изпълнявал тази песен в социалните мрежи. Изпя я и вчера на пресконференцията пред журналисти, а по-късно и акапелно в зала "Арена".