БЕЗ МАЙТАП! Плеймейтка погна Криско (КЛИП)

Изповеди
19:47 - 11 Август 2020
1675
БЕЗ МАЙТАП! Плеймейтка погна Криско (КЛИП)

Не на майтап плеймейтка погна Криско и го заплаши със съд. Повод стана новата песен на габровеца със залитания към чалгата със заглавие "Хубаво ти беше", в която Криско обяснява амбициите на инфлуенсърки и златотърсачки, готови на всичко за няколко лайка и мъжкото одобрение.

Парчето започва с визитка на "Мис Плеймейт" Михаела Тодорова, прочетена от водещата на "Преди обед" Деси Стоянова. В нея актуалната миска е представена като "млада дама, която показва живота си онлайн". После идват и откровенията на Златка Димитрова, която надълго и широко обяснява, че за нея лайковете в социалните мрежи не са най-важното.

В клипа към песента участва и самата Тодорова, която с днешна дата твърди, че била излъгана от Криско и нямала представа в какво точно парче участва.

В момента тя се кълне, че за нищо на света не била приела да се снима в такъв проект, а след като приятелите й го видели били в шок, разкрива "Хотнюз".

Блондинката се заканва да си търси правата и твърди, че Криско си прави реклама на неин гръб. Почитателите на рапъра одобряват скандалното му парче, въпреки че го смятат за леко чалгарско.