Бил ли е инфлуенсърът Станислав Цанов секс играчка на циганина Алекс Ломски?

Бивше гадже на покойния порноактьор открило порно снимки на двамата

Шоу
15:10 - 26 Април 2024
10351
Бил ли е инфлуенсърът Станислав Цанов секс играчка на циганина Алекс Ломски?

Един от най-известните родни инфлуенсъри и ютюбъри - Станислав Цанов, е бил дългогодишна мъжка играчка на починалия при неизяснени обстоятелства през май 2020 г. порно актьор Алекс Ломски. Това твърди бивше гадже на ромския изкусител. Дамата открила снимки на Алекс и Станислав в лаптопа на покойника.

Докато чистела файлове, тя се натъкнала на кадри, на които Цанов се бил дегизирал с леопардов корсет, мрежести жартиери и камериерска престилка, и позирал с вибратор.

В галерията се мъдрели фотоси как покойният Алекс седи дибидюс гол на стол, а Цанов му миел краката в пълен с пяна леген. По всичко си личало, че визуалните кадри не са дело на папарак, а старателно подготвени сюжети, които известният с фотографското си хоби Ломски увековечил.

Цанов го раздава мачо и винаги е заобиколен от яки мъжаги

Видеата и снимките носили дати от 2017, 2018 и 2019 г., което говори не за инцидентна забежка, а за продължитрелни отношения, коментира последната жена на порно актьора.

Бивши колеги на Цанов от телевизия “Алфа” споделят, че никога не са виждали ексводещия с жена до себе си, макар той твърдо да поддържа мачо имидж. Трайна партньорка или деца 38-годишният мъжага няма. Иначе Станислав дори публично е изразявал отвращение към феминизираните гейове и травеститите. Има ли обаче тук елемент на прикрит хомосексуализъм, остава да гадаем.