Билалов се връща на екран със "Стани богат" на 5 септември

196 участници са спечелили 552 500 лв. през първия сезон

Новини
21:41 - 17 Август 2022
1571
Билалов се връща на екран със "Стани богат" на 5 септември

Легендарната телевизионна игра "Стани богат“ с водещ Михаил Билалов ще се завърне на екран с нов сезон в ефира на bTV на 5 септември.

Екипът на шоуто е подготвил куп интересни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер ще провокират както знанията на участниците, така и тези на зрителите.

Напрежението около играта ще се редува с приятни емоции на тези, които обичат да тестват знанията си и имат късмета да седнат на стола срещу харизматичния водещ Михаил Билалов.

Първият за bTV сезон на една от най-обичаните световни игри може да се похвали с редица рекорди. 196 жадни за знание участници седнаха на стола на богатството и спечелиха общо 552 500 лв. в рамките на 110 часа ефирно време.

Още първата седмица след своя дебют, предаването раздаде 55 000 лв., а  първи на стола на богатството седна Златин Тодоров, който е роден в годината на старта на играта у нас. Новото правило за втора сигурна сума, а именно играчът сам да определи каква да бъде тя, не просто е увеличило предизвикателството пред участниците, но им е донесло и допълнителна дързост при вземане на решение относно въпросите.

Чрез тази историческа за шоуто промяна близо 2/3 от участниците са си тръгнали със сума над 1 500 лв. Дигиталната игра „Стани богат“ вече 7 месеца също се радва на изключителен интерес от феновете, които с удоволствие играят онлайн версията навсякъде и по всяко време, без регистрация и ограничения.