Бивш футболист на ЦСКА: Харесвах да виждам страха в очите на противниците ни!

"Армията" ми даде много, аз също на нея. Така ще бъде докато умра, заяви Тончи Кукоч и подкрепи армейците за новия стадион

Спорт
13:16 - 27 Юни 2019
2437
Бивш футболист на ЦСКА: Харесвах да виждам страха в очите на противниците ни!

Една от най-лудите глави, играли в ЦСКА през последните години - Тончи Кукоч (сезон 2014/2015), не пропусна да вземе отношение по темата с новия стадион на армейците.

Полемиката е голяма, а проблемите прде червените много.

Кукоч, който се подвизаваше на поста ляв защитник и бързо стана любимец на Сектор "Г", след като налетя на вратаря на Славия Георги Петков, си татуира преди време емблемата на ЦСКА на крака.

Хърватският лудак, който в момента играе в унгарския Хонвед Будапеща, сподели подкрепата си и мнението си във вразка с "Българска армия".

"Армията - няма по хубаво име за стадион, обожавах да играя на него. Никой не трябваше да ме мотивира, само като вляза през входа на стадиона и вече бях запален.

Когато излизах да играя на "Армията", се подготвях като за война. На всеки отбор, който дойдеше на "Армията", им показвах къде са дошли.

В такива дни правех всичко възможно противниците ни да мразят футбола и деня, в който са дошли на този стадион, още на загрявката виждах страх в очите им.

Няколко противникови играчи ги познаваn и съм бил добър с тях, но като дойдеше мачът, аз не ги познавах, нямаше емоция, имах желание да ги унищожа, да унищожа всичко живо.

Обичам да играя футбол, желая победата, нищо друго не ме интересува.

Това е, за което живея.

"Армията" ми даде много, аз също на нея. Така ще бъде докато умра. ЦСКА Завинаги!!!", написа в профила си във Фейсбук Тончи Кукоч.