Бивша професионална тенисистка стана порно звезда

Ашли Харкълроуд демонстрира прелести с дръзки снимки

Новини
22:56 - 03 Май 2023
17691
Бивша професионална тенисистка стана порно звезда

Бившата тенис надежда на Australian Open, превърнала се в модел на OnlyFans - Ашли Харкълроуд, си спечели огромна аудитория в социалните мрежи, отчасти благодарение на разкрепостените си снимки.

Харкълроуд, която участваше в професионалния тур между 2000 и 2012 г. и спечели почти 1 милион паунда от наградни фондове, позира за Playboy по време на кариерата си, а през 2022 г. направи още една крачка напред.

След като създаде акаунт в OnlyFans, 37-годишната жена показва много и в Инстаграм на своите 100 хил. последователи, където веднъж демонстрира много плът с отворено яке и нищо отдолу.

Американката Ашли Харкълроуд, която някога е била под №39 в световната ранглиста, е избрала различен път от този на Серина Уилямс и Мария Шарапова, с които се е състезавала.

С биографията си в Инстаграм, която обяснява бившия ѝ ранг в топ 40 на WTA, както и мястото ѝ на корицата на Playboy през 2008 г., тя включва и думите "Живея в бикини".

Ашли Харкълроуд отново попадна в заглавията на вестниците през лятото, след като се включи в Инстаграм, за да популяризира начинанието си OnlyFans, като заяви: "В момента съм в състояние да се възползвам от тази възможност:

"Аз съм първата професионална тенисистка, която някога е била на корицата на Playboy, а сега и на Onlyfans!".

Тя използва акаунта, за да се опише като "спортна, кокетна, игрива, забавна и в разцвета на силите си", след като е била на Playboy повече от десетилетие по-рано.

Ашли Харкълроуд, която достигна до третия кръг на Откритото първенство на Австралия на сингъл и до четвъртфиналите при двойките, е вдъхновена да позира за Playboy от плувкинята Аманда Беърд.

Тогава тя обясни: "Мислех си за това и това беше нещо, което направих. Гордея се с тялото си. Представях тялото на една жена спортистка".

Една от настоящите тенис звезди, които повдигнаха вежди в социалните мрежи, е Камила Джорджи, която също има огромни последователи в социалните мрежи, благодарение както на кариерата си на корта, така и на времето, прекарано като модел на бельо.

Джорджи се изправя твърдо срещу съмненията, както направи и при облеклото си на Откритото първенство на Франция миналата година, когато беше издърпана от съдията на мача заради размера на рекламата.

В отговор тя каза: "Нямам никаква промяна, това е единствената ми рокля. Играх с нея и преди."