Бившата на Хю Хефнър: Къщата на "Плейбой" беше кочина, смърдеше на мухъл

Кристъл споделя, че времето, прекарано в имението, я „разрушило, по един или друг начин“

Шоу
14:02 - 26 Януари 2024
4457
Бившата на Хю Хефнър: Къщата на "Плейбой" беше кочина, смърдеше на мухъл

Бившата съпруга на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, първоначално била впечатлена от имението на "Плейбой", но след това започнала да вижда недостатъците в захабеното имение.

„Това беше красив английски дом на Тюдорите – а моето семейство е от Англия – на пет акра в средата на Ел Ей“, каза 37-годишният модел. „Но с течение на времето видях, че това място наистина не се почиства толкова добре и има мухъл. Просто след известно време се почувствах отвратително.“

Бившата плеймейтка, която беше омъжена за основателя на "Плейбой" до смъртта му на 91-годишна възраст през 2017 г. също сподели, че имотът в Лос Анджелис е като „капсула на времето от 70-те години“ заради остарелия си декор.

„Хеф беше натиснал пауза в разгара на своя разцвет и никога не го беше размразил“, пише тя в мемоарите си.

Имението е построено през 1927 г. и според сведенията е имало всекидневни с кадифени дивани, пухени килими, стъклени полилеи и стени с дървена ламперия.

Една от другите запомнящи се части на имението беше неговата зоологическа градина, в която имаше екзотични животни като пауни и маймуни.

Въпреки това, Кристъл си спомня домашните любимци, издаващи ужасяващи звуци по всяко време, които са били неудобство.

„Дори със затворен прозорец, можех да чуя тъжните им гласове в съзнанието си. „Помощ, помощ“, грачеха те и ридаеха“, пише тя в новата си книга.

Кристъл споделя, че времето, прекарано в имението, я „разрушило, по един или друг начин“, отбелязвайки, че имотът също се отразява на здравето ѝ. „Къщата буквално ме разболя.“